Villa Staycation: jouw privé Ibiza style zomerbar in hartje Melle

Vanaf 1 juli t.e.m eind september kan je Villa Staycation afhuren met vrienden, familie of collega’s (van 10-20 personen) voor een heerlijke privé zomerbar met culinaire hoogstandjes in Ibiza sfeer.

We zagen met z’n allen onze vakanties, festivals en events in het water vallen. Vanuit deze spijtige noodzakelijkheid is het idee van Villa Staycation ontstaan. Zoals steeds sloeg ik ook nu weer de handen in mekaar met culinair werkhuis Bureau/Cuisine (waarmee ik een vaste partnership heb doorheen het jaar). Met dit pop-up zomerbar concept willen we het ultieme vakantiegevoel creëren en een originele staycation beleving bieden vol culinaire verrassingen in een gezellige Ibiza setting.

Vanaf 10 personen tot 20 personen kan je de privé zomerbar met food, drinks en ibiza vibes boeken voor een zonnige namiddag of avond met je vrienden, collega’s of familie in de tuin van de authentieke villa van Bureau/Cuisine. In deze gezellige setting, met zuiderse gerechten & summer vibes waan je je zo in Ibiza onder de Belgische zon! Denk aan culinaire verwennerij van Fabrique MANGERfique, relaxte loungehoekjes vol boho kussens, frisse bubbels en cocktails en typische Ibiza sounds.

Het Villa Staycation concept werd op 26 juni uitgetest en goedgekeurd door een beperkt aantal bekende Vlaamse food bloggers tijdens een kick-off event. Wil je weten wat chefs zoals Hap & Tap, A spoonful of happiness, Nelicieuse, Kook van jou, Tafelklap, The Messy Chef en Share my food van het concept vinden? Check dan zeker hun Instagram. Myriam van Hap en Tap deelde ook een uitgebreid verslag over haar ervaringen in Villa Staycation op haar blog.

Met dit concept willen wij een veilig en origineel alternatief bieden voor bijzondere gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, geannuleerde feestjes en gewijzigde vakantieplannen maar ook bedrijfsevenementen in beperkte kring. Maar ook wanneer het Belgisch zonnetje het even laat afweten hoeft jullie event niet te wijken, dan toveren wij de gezellige woonkamers van Bureau/Cuisine om tot een heerlijk Ibiza vakantiehuis. Klinkt dat helemaal perfect?

Twaalf weken lang kan de Villa Staycation zomerbar tijdens de week of in het weekend afgehuurd worden door particulieren en bedrijven. De officiële lancering is op 3 juli gepland, maar reservaties en prijzen opvragen kan nu al via Silke @fabiquemangerfique.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.