Tafel setting feestdagen 2020

Intieme kerst en oudejaar, A.K.A 2020 strikes again.

Minimaal aantal party animals, minimaal aantal decibels, minimaal aantal nachtelijke uurtjes, minimaal aantal “zotte verhalen voor de kleinkinderen later”… Calls for a minimal style table setting.

En omdat een cosy sfeer en lekker eten ALTIJD voorop staan bij mij, deel ik hieronder mijn 2 favoriete tafel settings voor de feestdagen met jullie. Want in tijden van minimalisme gaan we voor een MAXIMALE indoor gezelligheid, am I right?

Basis: Ik vertrek telkens van een basis aankleding in een neutrale kleur (zandkleur, beige, goud). Vervolgens kies ik één accentkleur (hieronder blauw en roze) waarmee ik extra punch geef aan mijn tafel door accessoires toe te voegen in tinten binnen deze kleur (theelichtjes, olijfoliekommetje, servieten…).

Tip: maak het niet te duur. Heel veel van mijn tafelmateriaal komt uit Action, Zeeman, Casa, Flying Tiger en kringloopwinkel. Snuister eens rond in die winkels en maak verrassende combinaties 😉

Blauwe tafel

Roze Tafel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.