Spaghetti met broccolini, paddenstoelen, burrata en truffel

Geef toe, voor die paar keer dat je anno corona-versie2021 iemand (lees: je knuffelcontact) aan je gedekte tafel ontvangt voor een gezellige tête-à-tête wil je best wel eens uitpakken met een tikkeltje extra fanciness.

Anderzijds laat je dat knuffelcontact ook niet graag alleen in de sofa van de bubbels sippen terwijl jij je in het zweet werkt in de keuken. Am I right?

Sans gêne een gerecht met truffel serveren en de fancy pluimen op je hoed steken terwijl je maar 10 minuten in de keuken hebt gestaan? I’ve got you covered baby!

Perfect voor te bereiden trouwens 😉

Geniet van je bubbel avond!

Voor 2 personen

  • 140g volkorenspaghetti
  • 300g mengeling aan paddenstoelen
  • ½ el olijfolie
  • 200g broccolini
  • 2 bollen burrata
  • 2 eetlepels truffelolie
  • Verse tijm

Recept

  1. Kook de spaghetti in licht gezouten water gaar.
  2. Neem een andere kookpot en breng ook hierin licht gezouten water aan de kook. Kook de broccolini gaar gedurende 3min.
  3. Verhit de olijfolie in een wokpan en wok de mengeling paddenstoelen hierin. Kruid met peper, zout en wat tijmblaadjes.
  4. Giet de pasta af en verdeel over 2 borden leg de broccolini er bovenop en verdeel de paddenstoelen ook over de borden.
  5. Leg op ieder bord een bol burrata en kneus deze een beetje zodat de room eruit loopt.
  6. Overgiet met truffelolie en werk af met wat verse tijm.
  7. Gewoon genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.