Frozen raspberry smoothie bowl met toppings van Pit & Pit

Top it like it’s hot, top it like it’s hot (or frozen)!

Alles wat ik kook in mijn leven, wordt bedolven onder een berg toppings. In de eerste plaats voor de smaak, of course ook voor het zalige uitzicht, maar al helemaal voor het (nog uit te vinden) hormoon dat vrijkomt in mijn lichaam bij het uitstrooien van al die toppings.

Wanneer de toppings langzaam en elegant door mijn vingers glijden, voel ik mij instant een échte professional met sierlijke vingers, voor de volle 5min.

Zelfs bij het maken van een frozen smoothie bowl krijg ik het van al dat toppen dan toch eventjes warm.

Deze frozen raspberry smoothie bowl is getopt met de allerbeste toppings, namelijk die van Pit & Pit!

Kortom, een gerecht voor toppers! 😉

Ingrediënten

Voor 2 bowls

Voor de frozen smoothie

  • 150g Griekse yoghurt
  • 150g rood fruit (diepgevroren)
  • 1 banaan
  • 1el agave siroop
  • 70ml (plantaardige) melk (eventueel wat extra indien nodig)

Voor de afwerking

  • 1 banaan
  • 1 hand verse frambozen
  • 1 hand blauwe bessen
  • 2el granola gember Pit & Pit
  • 1kl gepofte quinoa Pit & Pit
  • 2el witte amandelen Pit & Pit
  • 2kl kokoschips Pit & Pit
  • 1el braambessen gevriesdroogd Pit & Pit
  • 2kl rode vruchten jam met agave Pit & Pit
  • 2kl amandelpasta Pit & Pit

Recept

  1. Doe de ingrediënten voor de frozen smoothie (behalve de melk) samen in een food processor en blend tot een smeuïge massa terwijl je de melk erbij giet.
  2. Verdeel de frozen smoothie over 2 bowls en strijk plat met een lepel.
  3. Werk de bowls af met de overheerlijke toppings van Pit & Pit en geniet in NO TIME van een zalig kick-start ontbijtje.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.