Blog

Pad thai met beefsteak en pinda’s

Muziek en koken zijn wat mij betreft, net als kaas en confituur, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast het feit dat ik tijdens het koken de muziek loeihard zet om de broccoli’s en courgettes van de dag te entertainen met een waar zang- en dansoptreden, leerde ik ook enkele keukenweetjes dóór de muziek. Zo zorgden The Radios […]

Salade van gepekelde watermeloen met mousse- en crumble van geitenkaas en gerookte forel

Opleggen, pekelen of inmaken uiteindelijk is het toch gewoon allemaal “één pot nat”. Voor 2 personen Ingrediënten Voor de gepekelde watermeloen Weckpot of bokaal van 300ml 60ml granaatappelazijn 120ml water 20g agavesiroop (kan ook met rietsuiker) 1 dikke plak watermeloen Voor de salade 6 radijzen 3 handen mesclun (sla mengeling) 200g gerookte forel 200g smeerbare […]

Plaattaart met geroosterde butternut, geitenkaas, pecannoten en rucola

Als grote voorstander van seizoensproducten voelt het koken met producten buiten het seizoen toch altijd een beetje aan alsof ik een misdaad bega. Zoals koken met een butternut in de lente… Al ben ik er zeker van dat de smaak van deze plaattaart met butternut pompoen door de correctionele rechtbank als verzachtende omstandigheid zal gezien […]

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.