Blog

Salade van gepekelde watermeloen met mousse- en crumble van geitenkaas en gerookte forel

Opleggen, pekelen of inmaken uiteindelijk is het toch gewoon allemaal “één pot nat”. Voor 2 personen Ingrediënten Voor de gepekelde watermeloen Weckpot of bokaal van 300ml 60ml granaatappelazijn 120ml water 20g agavesiroop (kan ook met rietsuiker) 1 dikke plak watermeloen Voor de salade 6 radijzen 3 handen mesclun (sla mengeling) 200g gerookte forel 200g smeerbare […]

Plaattaart met geroosterde butternut, geitenkaas, pecannoten en rucola

Als grote voorstander van seizoensproducten voelt het koken met producten buiten het seizoen toch altijd een beetje aan alsof ik een misdaad bega. Zoals koken met een butternut in de lente… Al ben ik er zeker van dat de smaak van deze plaattaart met butternut pompoen door de correctionele rechtbank als verzachtende omstandigheid zal gezien […]

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.