Diensten

Fabrique MANGERfique staat voor happy food & feel good vibes! 

De food wereld heeft, in al haar facetten, geen geheimen meer voor Silke. Er zijn dan ook tal van diensten waarmee ze jou en jouw bedrijf kan ondersteunen, aanvullen of op weg helpen. 

Zo is Silke met Fabrique MANGERfique actief in Receptontwikkeling, Foodstyling, Foodfotografie, Kookworkshops & Catering

Receptontwikkeling

Met veel liefde ontwikkelt Silke elke dag nieuwe gerechten. Haar jarenlange passie voor koken zorgt ervoor dat creatieve, doch toegankelijke smaken key zijn in haar leven.

Silke durft experimenteren met kruiden, specerijen en wereldproducten, wat voor veelzijdigheid en exclusiviteit in recepten zorgt. Toch vertrekt ze bij de ontwikkeling van een recept steeds vanuit de huisstijl van de klant. Creatief zijn met een beperkt aantal producten en een laagdrempelige receptomschrijving zijn daarin onvermijdelijk. 

Je kan bij Silke terecht voor lekkere, toegankelijke, toch verrassende recepten met een hoog gezelligheidsgehalte.

Easter Bunny_0010_1 Groot
MEPAL springrolls_0002 Groot

Foodstyling & Foodfotografie

Kookboeken en -magazines bewijzen het, de setting en sfeer rond een gerecht minstens zo belangrijk als de smaak ervan. Lekker eten is immers maar de helft zo smakelijk in een ongezellige setting. Daarom kan je Silke inschakelen voor de styling van gerechten en de setting van de foto.

Er kan worden gewerkt rond een specifiek thema of seizoen, steeds met de huisstijl van de klant als vertrekpunt. Algemeen kiest Silke voor natuurlijke, frisse kleuren en tinten die het gerecht het best tot zijn recht laten komen.

Je kan mij naast de styling ook inschakelen als fotograaf van je foodfoto’s. 

Voor grote foto opdrachten werk ik samen met Virginie van A Spoonful of Happiness. Onze stijlen sluiten zeer nauw bij mekaar aan wat zorgt voor krachtige, frisse composities

Happy food workshops & catering

Om mensen concrete handvaten te geven, waar ze zelf mee aan de slag te kunnen, organiseert Fabrique MANGERfique ook kook- en foodstylingworkshops rond verschillende topics. 

Telkens gericht op gezonde, vernieuwende en verse gerechten die zorgen voor een gezellige, smaakvolle en gelukzalige beleving.

Zin om een workshop te organiseren voor je team, vrienden of als bedrijfsactiviteit? 

Daarnaast laat Silke je even graag kennismaken met en genieten van haar keuken op één van je events. Fabrique MANGERfique staat voor een kleurrijke, gezonde en gezellige eet- en levensstijl met de focus op smaakvolle, pure en verse producten die zorgen voor instant happiness. Vanuit deze filosofie verzorgt Silke de catering voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Van ontbijt-, lunch- of dinerbuffet tot een receptie met hapjes of walking diner. You name it, we cook it! 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.