Diensten

Fabrique MANGERfique staat voor happy food & feel good vibes. 
Wat kan ik voor jou betekenen?

Happy food catering

Fabrique MANGERfique staat voor een kleurrijke, gezonde en gezellige levensstijl met de focus op smaakvolle, pure en verse producten die zorgen voor instant happiness. 

Vanuit deze filosofie verzorgen wij catering, zowel voor bedrijven, verenigingen als particulieren. Dit kan gaan van een ontbijt-, lunch- of dinerbuffet tot een receptie met hapjes of een walking diner. You name it we cook it!

Receptontwikkeling

Met veel liefde ontwikkel ik elke dag nieuwe gerechten. Mijn jarenlange passie voor koken zorgt ervoor dat creatieve, doch toegankelijke smaken combinaties key zijn in mijn leven.

Kruiden, specerijen en wereldproducten hebben nog weinig geheimen voor mij, wat voor veelzijdigheid en exclusiviteit in recepten zorgt. Toch vertrek ik bij de ontwikkeling van een recept steeds vanuit de filosofie en huisstijl van de klant. Creatief zijn met een beperkt aantal producten en een laagdrempelige receptomschrijving zijn daarin onvermijdelijk. 

Je kan bij mij dan ook terecht voor kei lekkere, toegankelijke, toch verrassende recepten met een hoog gezelligheidsgehalte.

mini-fishburger-1
taco pulled chicken (9)

Foodstyling en fotografie

Lekker eten is maar half zo lekker in een ongezellige setting. Daarom zijn voor mij de setting en sfeer rond het gerecht net zo belangrijk als de smaak. Je kan me dan ook inschakelen voor de styling van gerechten en de setting van de foto.

Ik werk seizoensgebonden en in een sfeer die zo dicht mogelijk aansluit bij jullie huisstijl. Algemeen werk ik met natuurlijke, frisse kleuren en tinten die het gerecht het best tot zijn recht laten komen.

Je kan mij naast de styling ook inschakelen als fotograaf van je foodfoto’s. 

Voor grote foto opdrachten werk ik samen met Virginie van A Spoonful of Happiness. Onze stijlen sluiten zeer nauw bij mekaar aan wat zorgt voor krachtige, frisse composities.

Happy food workshops

Omdat ik het super zalig vind om mensen concrete handvaten te geven, om zelf mee aan de slag te kunnen, organiseert Fabrique MANGERfique ook kook- en foodstylingworkshops rond verschillende topics. 

Telkens gericht op gezonde, vernieuwende en verse gerechten die zorgen voor een gezellige, smaakvolle en gelukzalige beleving.

Zin om een workshop te organiseren voor je team, vrienden of als bedrijfsactiviteit? 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.