Diensten

Fabrique MANGERfique staat voor healthy food & lifestyle solutions. Wat kunnen we voor u en/of uw bedrijf betekenen?

Health consultancy voor bedrijven

Fabrique MANGERfique fungeert binnen bedrijven als consultant in het stimuleren van een gezonde eet- & levensstijl bij de werknemers (op en naast de werkvloer).
We helpen hen in het bijsturen van hun policy met het oog op een gezondere werksfeer. Bovendien geven we concrete working tools om dit stapsgewijs te implementeren.
Meer weten over onze consultancy diensten? 

Healthy catering

Wij staan voor een gezonde eet- en levensstijl met de focus op smaakvolle, pure en verse producten. Vanuit deze filosofie verzorgen wij catering, zowel voor bedrijven, verenigingen als particulieren. Dit kan gaan van een ontbijt-, lunch- of dinerbuffet tot een receptie met hapjes of een walking diner. 

You name it we cook it! Smells like a plan?

634D0434-7CE9-4BA9-817E-5B203850DB6C_1_201_a
F2600A2A-EB01-477E-AC39-3B8088B1822F_1_201_a

Workshops aan bedrijven (teambuilding) en particulieren

Omdat we het zeer belangrijk vinden dat onze klanten concrete handvaten krijgen om zelf mee aan de slag te kunnen, organiseren we ook workshops rond verschillende topics. Telkens gericht op zero-time-waste en zero-health-waste:

  • Gezonde, lekkere & efficiënte gerechten leren koken volgens het “time is money” principe (met extra tips voor een gezond leven. Denk hierbij aan snel & praktijkgericht, foodpreppen, het ideale boodschappenlijstje maken, work-out-holics)
  • Healthy food met een gastronomische of bourgondische touch
  • Koken voor bezoek in no-time

Ook zin gekregen in een workshop? 

Inspirerende lezingen rond gezondheid & time management

Willen jullie zich laten inspireren om een gezonde vibe in je ambitieus, gedreven en carrièregericht leven te brengen? Dan kom ik graag bij jullie langs voor een inspirerende lezing.
Meer weten?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.