Over

Hi you!  

Ik ben Silke, naast een gepassioneerde (geobsedeerde is
misschien correcter) foodie en voedingsdeskundige ben ik als
Handelswetenschapper een onderneemster in hart en nieren. Gedreven door de
zoektocht naar nieuwe uitdagingen en geprikkeld door nieuwe marktrends en
business ideeën.

Nadat ik enige tijd terug, na 4 jaar, mijn eigen ontbijt-
& lunchzaak Food Luck verkocht koos ik ervoor om me meer te gaan richten op
catering en consultancy voor bedrijven. Net zoals bij iedereen stelde een zekere
pandemie (3keer raden) me echter voor enkele belangrijke keuzes, beslissingen
en vraagstukken.

Een groot deel van mijn oorspronkelijke plannen en
doelstellingen moest ik opbergen, maar tegelijk kwamen er heel wat nieuwe
opportuniteiten op mijn pad. Ik ging recepten ontwikkelen voor mijn eigen blog
en na verloop van tijd ook voor bedrijven. Door mijn ontmoetingen met tal van
inspirerende mensen (zoals Virginie van A Spoonful of Happiness) ging ik me
bovendien verder verdiepen in foodfotografie en foodstyling.

Vandaag mag ik mezelf dan ook met enige trots, naast Cateraar,
Receptontwikkelaar en Foodstyliste/Fotografe voor verschillende bedrijven
noemen.

En zo ben ik elke dag opnieuw bezig met waar ik het meest
van hou, experimenteren en creëren met verse smaakvolle producten.

 

Veel doelstellingen moesten dan wel wijken, mijn hoofddoel
blijft voor altijd hetzelfde: jummie gerechten creëren die zorgen voor instant happy vibes en een overdosis gezelligheid

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.