Over

Hallo! Ik ben Silke.

Naast een gepassioneerde foodie en Voedingsdeskundige ben ik als Handelswetenschapper een onderneemster in hart en nieren. Gedreven door een zoektocht naar nieuwe uitdagingen en geprikkeld door nieuwe marktrends en business ideeën.

Nadat ik recentelijk, na 4 jaar, mijn eigen ontbijt- & lunchzaak Food Luck verkocht koos ik ervoor om me opnieuw in het zakenleven te storten. Ditmaal door volledig te gaan voor een case die mij dag in dag uit weet te triggeren. “Hoe kan ik mensen helpen bij het combineren van een druk, carrièregericht en chaotisch leven met een gezonde eet- en levensstijl”.

Door mijn eigen ervaringen in het bedrijfsleven en de collega’s rondom mij heb ik mogen ontdekken dat er in een druk businessleven, na een lange werkdag, niet altijd tijd en zin is voor een tijdrovend boodschappen- en kookfestijn. Laat staan voor een gezonde versie ervan. Deze probleemstelling vormde de vertrekbasis voor het ontstaan van Fabrique MANGERfique. Ikzelf ben er namelijk van overtuigd dat niemand tijd heeft om ongezond te leven. En vanuit die overtuiging begeleid ik bedrijven en particulieren in een weg naar een gezonde levensstijl die lekker, gezellig, maar in de eerste plaats haalbaar is.

Zorg dragen voor jezelf is het vertrekpunt van alles!

Alleen zo kan je ook op andere fronten zoals carrière, gezin, vriendschappen … het beste van jezelf geven!
Ben jij daar helemaal klaar voor? Let’s do some healthy business together!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.